Crowdfunding campagne behaald!

20-03-2024

Je hebt het vast al voorbij zien komen: Het crowdfundingsbedrag is behaald! Met 219 investeerders hebben we €160.326 opgehaald. Dat is 106% van het streefbedrag.

Onze mensen zijn heel erg blij dat de crowdfunding is behaald. We kunnen niet wachten op het voortzetten van de activiteiten voor Regio Oogst.

Heb je de crowdfundingsactie gemist?

Van januari 2023 – maart 2023 hebben we de actie gehouden om de bestaande winkel in Brakkenstein te verbouwen naar de nieuwe winkelformule Regio Oogst. Dat begon eind januari 2024 al met een kleine verbouwing. Waaronder de realisatie van een versplein met ruimte om de lokale producten van de eerste 10 tot 15 producenten te presenteren. 

Lars crowdfunding behaald

En nu verder…

We houden onze investeerders hoogte via deze nieuwsbrief die 1x per kwartaal verschijnt. Natuurlijk gaan we nu aan de slag met de verbouwing en verduurzaming van de winkel in Brakkenstein, de cityhub bij de Honig en het uitbouwen van een regionaal assortiment.

Ook bouwen we graag verder aan onze community van boeren en burgers via proefpanels, uitjes naar de boeren en zo verder. Lijkt het je leuk om actief deel te nemen aan onze community?

Laat het ons weten via community@regio-oogst.nl

Behoefte om met eigen ogen te zien waar we mee bezig zijn? Kom langs in de winkel aan de Heyendaalseweg 219 in Brakkenstein!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Open van maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 18.00 uur
en op zaterdag van 8.00 – 16.00 uur.
Bezoek ons aan de Heyendaalseweg 219 in Nijmegen.